alexandrovo apartments development near Black Sea cost

Защо да закупя имот в село Александрово?

- Село Алексанрово е едно характерно, спокойно и сигурно българско село, където в последните години множество чуждестранни граждани закупиха имоти и избраха да живеят постоянно. Те са от Великобритания (Англия, Уелс, Шотландия), Украйна, Русия, Полша, Белгия и Австрия.
- Ако харесвате свежия бриз от морето в съчетание с гледка към типично българско село и зелени хълмове ще останете приятно изненадани.
- Далеч от шума на близките ваканционни комплекси, но същевременно с бърз достъп до плажове, места за забавления, туристически атракции, град Бургас и международното летище.
- Сградата на „Апартаменти Александрово” се намира на централния площад на селото - възможно най-добрата локация която можем да предложим и предоставя единствените в селото магазин, бистро-ресторант и зала за забавления - игра на дартс, билярд, снукър.
- Прекрасните гледки, които се откриват пред вас никога няма да бъдат закрити от друга сграда, защото „Апартаменти Александрово” са разположени на най-високата точка в центъра на селото и по закон не може да бъде построена по-висока сграда.
- Високо качество на строителството на „Апартаменти Александрово” ви гарантира уют и топлина през зимата и прохлада през лятото. Апартаментите са просторни и светли с възможност да изберете как да бъде интериорно завършен вашият апартамент. Постарали сме се и за опазване на природните ресурси като сме инсталирали най-съвременната в технологично отношение пречиствателна станция за отпадни води.
- За разлика от множеството комплекси по Черноморието ние ви спестяваме високите годишни такси за поддръжка.
- Ограниченият брой предлагани имоти за продажба в село Александрово спомагат за запазването на сравнително стабилни цени и значително по-високи от близките села, които превръщат мястото в отлична инвестиция с цел ваканционен имот или за постоянно живеене.

За купувачите

Проекта на „Апартаменти Александрово” бе oдобрен на 06 ноември 2013 г. и започна изграждането му през април 2014г. Грубия строеж приключи през октомври 2014г. АКТ 16 - удостоверение за въвеждане в експлоатация на сградата издаден на 10.08.2015 от Община Поморие.
Резервирането на апартамент или студио е с начална сума от 2 000 EUR. Сумата за резервиране ще трябва да се внесе по банков път в нашата сметка. Периодът за резервиране е валиден в рамките на един месец – 30 дни и в този период ще се подготви предварителния договор и пакет с документи за покупка от клиента.

Схемата на заплащане при покупка на имот е както следва:

Стандартна процедура
20 % - при подписване на предварителен договор
35 % - междинно плащане
35 % - междинно плащане
10 % - при получаване на нотариален акт за собственост

Строителната дейност започна – АПРИЛ 2014 г.
Краен срок за завършване на обекта – КРАЯ НА 2015 г.

фото-колаж на село Александрово, крайбрежната ивица, пясъчни плажове, летище Бургас, апартаменти за продажба

© 2015 Ей Би Си Ентърпрайз ООД. Всички права запазени. Уеб страница от Cosmopolit Design Studio
отиди в начална страница