alexandrovo apartments development near Black Sea cost

За проекта

„Апартаменти Александрово” е разработка на проект с локация на централния площад на село Александрово. Това е сграда със смесено предназначение, а именно : за обществено ползване – магазин, бистро, градина-барбекю, игрална зала със снукър маса и дартс, както и жилищни етажи със студия, аратаменти с една или две или повече спални. Сградата е изградена в традиционен български стил в унисон със заобикалящите къщи, но спазвайки високи изисквания по отношение на ефективност и използване на съвременни технологии.
Инсталирана е собствена пречиствателна станция за отпадни води от последно поколение – без ток, без шум, без мирис.
Енергийната ефективност на сградата е гарантирана от високия клас на германската дограма и от външната шведска термоизолацията.
Всички вътрешни довършителни работи са предвидени да приключат до края на 2015 г и апартаментите да са готови за обзавеждане.

За района

Избрахме Александрово за нашия проект, защото селото е съхранило и осигурява спокойствие и отмора, които са традиционни за българското село, но в същото време много бързо и лесно може да се достигне до туристически атракции, плажовете, културни, архитектурни и увеселителни центрове.
Село Александрово е разположено в близост до Черно море, на 10 км от един от най-популярните морски курорти в България – Слънчев бряг, известен с прекрасните пясъчни плажове. Селото е на 20 минути път от областния град Бургас, както и на същото отстояние от летището. Черноморската столица – Варна е на 90 минути път от Александрово.
Природата около селото е прекрасна и в съчетание с тишината има невероятен отпускащ ефект. Тук се усеща морския бриз, планинската свежест и аромата на полето. До селото има малка река, на 3-4 километра е язовир, за риболов и в близост се изгражда голф комплекс.
Александрово е в близост /на 15 минути път/ до гр. Несебър – старата му част е под защита на ЮНЕСКО. Другият близък град е Поморие, който е известен като СПА-център, с невероятно лечебните си плажове от черен пясък, типични само за района, лечебната кал и минерална вода.
Районът е под защита на НАТУРА 2000, с невероятните ята на стотици видове птици.

Сграда с апартаменти за продажба в село Александрово
3d visualization of two-bedroom apartment

© 2015 Ей Би Си Ентърпрайз ООД. Всички права запазени. Уеб страница от Cosmopolit Design Studio
отиди в начална страница