alexandrovo apartments development near Black Sea cost

Категория: селски имоти близо до морския бряг
Типове: Жилищни - Студия, Двустайни и Тристайни апартаменти; Търговски - Магазин, Кaфе-Бар / Бистро
Ценови диапазон: от €489 до €544 на м2 за апартаменти / €21,490 за студио апартамент и €49,390 за тристаен апартамент
Разстояние до морето: < 10 км.
Разстояние до летище Бургас: 20 км.

Описание:
Александрово Апартаменти е един модерен и стилен проект, който реализираме в с. Александрово в близост до Слънчев Бряг. Сградата е на само 10км разстояние от Черноморския бряг и пясъчни плажове. Отличителна черта на проекта е високото качество на изпълнение, както и архитектурния облик на сградата изпълнен в традиционен български стил. Александрово Апартаменти включва освен жилищни имоти така и магазин, бистро, бар-кафе и градина за отдих.

Сградата е изградена качествено, като сме използвали най-доброто като произведени в Германия 5-камерни дограми за прозорци и врати, така и Шведски тип изолация. Също сградата ще бъде обслужвана от най-нов тип био пречиствателна станция, която не използва ток, безшумна е и няма неприятни миризми.

Разпределението на етажите в сградата е следното: приземен и партерен етаж са предвидени за търговски обекти с обществено обслужване като магазин, бар-кафе, бистро, зала за забавления и игра на снукер, дартс и билярд. Жилищните етажи са съответно първи, втори и подпокривен (където може да се разположи панорамен апартамент с невероятни гледки към брега и района около селото). Проекта се планира да бъде напълно завършен и апартаментите готови за обзавеждане до края на 2015.

Повече информация за актуалните цени на апартаментите и разпределението на етажите можете да откриете тук.

гледка от терасата на студио подпокривен етаж
3d plan & interior visualization of a 2 bedroom flat

© 2015 Ей Би Си Ентърпрайз ООД. Всички права запазени. Уеб страница от Cosmopolit Design Studio
отиди в начална страница